Innovatiiviset ratkaisut vievät koko isännöintialaa eteenpäin

kansikuva

Emännät Isännöinti - Isännöintiä positiivisella ja avoimella otteella

Emännät Isännöinti on vuonna 2020 perustettu, uudenlainen isännöintitoimisto, joka erottuu energisellä ja avoimella lähestymistavallaan. Emännät Isännöinti on omistautunut tuottamaan laadukasta asiakaskokemusta ja luomaan kannustavan sekä motivoivan työympäristön, jossa positiivisuus ja aktiivisuus ovat emännäntapa.

“Yrityksessämme yhdistyy vahva ammattitaito ja kokemus alalta sekä uudenlainen, avoin ja aktiivinen lähestymistapa isännöintiin. Pyrimme tuottamaan laadukkaan asiakaskokemuksen sekä luomaan kannustavan ja motivoivan työympäristön.

Talotuntijan selkeä näkymä mahdollistaa tietoon perustuvat päätökset

Emännät Isännöinti tutustui Talotuntijaan Isännöintipäivillä 2023 syksyllä. Ohjelma on tuonut mukanaan uusia ulottuvuuksia ja mahdollisuuksia heidän toimintaansa, mukaan lukien taloyhtiöiden kunnossapidon johtamisen ja päätöksenteon tueksi. Talotuntija on toiminut konkreettisena työkaluna päätöksenteossa, tarjoten selkeän kuvan taloyhtiön kunnosta ja mahdollisista tulevista korjaustarpeista. Talotuntija on auttanut Emännät Isännöintiä suunnittelemaan ja hallitsemaan kunnossapitoa ja korjausrakentamista oikea-aikaisesti.

“Talotuntija tukee johtamistyötä ja ennakointia. Talotuntija toimii konkreettisena työkaluna päätöksenteossa ja helpottaa ymmärtämään isoa kuvaa pidemmällä aikavälillä”.

Talotuntija tuo kilpailuetua ja lisää asiantuntijuutta

Talotuntijan tarjoaminen uusille asiakkaille on antanut Emännät Isännöinnille selkeän kilpailuedun. Taloyhtiöt ovat olleet erittäin kiinnostuneita työkalun tuomista mahdollisuuksista, mikä on nostanut yrityksen arvostusta asiakkaiden silmissä.

sisältökuva

Talotuntijan avulla korjaustarpeet esille selkeästi ja ymmärrettävästi

Talotuntija on tehostanut isännöitsijän työtä ja tukenut yhteistyötä isännöitsijän ja hallituksen välillä. Talotuntijan avulla korjaustarpeet tuodaan esille selkeästi ja ymmärrettävästi, mikä on helpottanut yhteistyötä ja päätöksentekoa merkittävästi.

“Suosittelemme lämpimästi Talotuntijaa kaikille kiinteistöalan ammattilaisille, jotka haluavat kehittää toimintaansa ja parantaa taloyhtiöiden kunnossapitoa ja päätöksenteon laatua. Yhteistyö Talotuntijan kanssa on osoittanut, että innovatiiviset ratkaisut voivat viedä koko isännöintialaa eteenpäin, luoden parempia ja toimivampia ratkaisuja niin isännöitsijän työhön kuin taloyhtiöiden päätöksenteon tueksi”.

Talotuntijan käyttö on helppoa ja käyttöönotto vaivatonta

Käyttöönotto sujui saumattomasti, ja Talotuntijan helppokäyttöisyys sekä tarjottu tuki prosessin aikana ovat tehneet käytöstä vaivatonta. Emännät Isännöinti on innostuneena hyödyntänyt tätä työkalua ja kokenut sen myötä myös oman toimintansa kehittyvän.